Cum cumpar

Pentru achizitionarea produselor din cadrul magazinului nostru, poti comanda online, telefonic/whatsapp sau prin email.

Comanda online
Dupa ce ai ales produsul dorit, va trebui sa urmezi pasii de mai jos pentru a finaliza comanda. In momentul in care ati selectat un anumit produs, acesta va fi automat adaugat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doresti sa le achizitionezi, finalizarea procesului de achizitie se face foarte usor prin apasarea butonului „Continua cu finalizarea comenzii” si completarea tuturor informatiilor solicitate in cadrul paginii de comanda. Aceste informatii sunt:

  • Datele de facturare: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament si, optional, Note comanda). In cadrul Note comanda, puteti trece anumite detalii precum interfonul sau alte detalii pe care le consideri importante.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, poti sa te autentifici pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul tau sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Dupa plasarea comenzii vei fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant de vanzari pentru confirmarea acesteia.

Comanda telefonica si detalii cu privire la comenzi in zilele lucratoare intre orele 09-17, iar sambata 09-15.
Telefonand la 0725616712 un consultant de vanzari SIANA Urban Fashion iti va prelua comanda.
De asemenea, ne poti contacta prin email la comenzi@siana.ro. 

Scroll to Top