Informatii livrare

Livrarea produselor comandate se face prin serviciul de curierat rapid, disponibil in orice localitate din Romania!

• TRANSPORTUL comenzilor efectuate pe siana.ro se efectueaza prin intermediul Urgent Cargus si costa 20 lei/colet. Tariful este valabil pentru întreg teritoriul Romaniei.

• Plata se face exclusiv prin RAMBURS, la primirea coletului, caz in care vei achita suma de plată agentului care iti va livra coletul.

Avantajele trimiterii prin Curier Rapid. 

• Posibilitate livrare Sâmbăta în localităţile importante;
• Rapiditate – Livrarea se face în 1-2 zile lucratoare;
• Comoditate – curierul va aduce comanda ta pana in fata usii;
• Siguranta si eficienta;

Comenzile plasate pana la ora 14:00 vor fi preluate de Cargus in aceeasi zi, comenzile plasate dupa ora 14:00 vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Daca localitatea de destinatie nu are sediu Cargus, termenul mai sus precizat se poate depasi. Costul transportului este de 20 lei, iar pentu comenzi de peste 300 lei transportul este gratuit.

*In luna decembrie si in preajma altor sarbatori, datorita volumului mare de livrari al curierului Urgent Cargus, este posibil ca termenele obisnuite sa fie depasite.

Informatii cu privire la livrare:

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de aproximativ 48 ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 72 ore. In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper te rugam sa introduci in casuta „Note comanda” aceste informatii inainte de finalizarea comenzii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care, unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, vei fi instiintat in acest sens pentru a sti cum sa procedam in continuare.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 72 ore de la primirea coletului.

Scroll to Top